De 10 elementen voor Schoonmaakbedrijf Hilversum

Schoonmaakbedrijf RTL Cleaning

Heeft u op het Globe-substantial-Internet gekeken voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Utrecht en omgeving? Bij RTL Cleansing Schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres. RTL Cleaning Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Utrecht zowel particuliere als zakelijke klanten doorway het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoud, glasbewassing & vloeronderhoud. Sinds 1990 vormen wij Schoonmaakbedrijf Utrecht een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, Action en fitnescentra.

Duidelijke afspraken en betrouwbaar

Zoekt u een betrouwbare en ervaren husband or wife voor de schoonmaak in Utrecht? Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Utrecht en omgeving waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen wij doorway een inzichtelijke tijdregistratie. Wij hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.

Goede schoonmaakkwaliteit tegen een scherpe prijs

Doordat wij werken pleased efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw investing system.

Huge aanspreekpunt

U krijgt bij de start off out van Schoonmaakbedrijf Amersfoort de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken satisfied uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen glad ons.

Sterke help en kwaliteit


Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze support. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, fulfilled onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij rapidly voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg achieved u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *